Kabroemmm begint steeds meer een vaste waarde op de evenementenkalender te worden. Dit jaar mag Kabroemmm haar eerste lustrum vieren. Op zondag 4 september aanstaande wordt nabij Hemelum KABROEMMM gehouden. Een spektakel voor jong en oud met oldtimer tractoren, klassieke auto’s, vrachtauto’s en motoren, brommers/scooters uit vervlogen tijden. Bijzonder geprepareerde voertuigen, klassieke Amerikaanse auto’s en nog veel meer. 

De techniek ‘van vroeger’ gecombineerd met shows/demo’s, een onderdelenmarkt, gezellige braderie, muziek en een speelzone voor de kinderen. Ook de inwendige mens wordt goed verzorgd met lekkere hapjes en drankjes. KABROEMMM is niet alleen kijkplezier, maar ook U kunt meedoen met o.a. een race op oude brommers, daarnaast wordt er dit jaar druk gewerkt om ook weer de 4x4 voertuigen te laten rijden. Nieuw dit jaar is een demo met radiografische bestuurbare motorvoertuigen. Daarnaast zal er muziek ten gehore worden gebracht ter opluistering van het vijfjarig jubileum.

Naast de verschillende demonstraties, wordt ook weer de kleppendekselbaan opgesteld, Ieder jaar komen er meer deelnemers. De kleppendekselbaan van Kabroemmm is inmiddels uitgeleend aan een groot evenement in het midden van het land. Het begint meer bekend te raken, omdat deelname laagdrempelig en eenvoudig is. Meer weten? Check de website voor meer info. Een deel van de opbrengst van het familiefestival wordt gedoneerd aan een goed doel. Zo hebben Cliniclowns, Villa Joep en Stichting Semmy de afgelopen jaren al mooie bedragen mogen ontvangen.

Het goede doel waarvoor Kabroemmm dit jaar geld gaat inzamelen is Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG in Groningen. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende wetenschaps- en welzijnsprojecten zoals ‘internet aan bed, muziek optredens, voorstellingen in ons kindertheater en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ‘thuis’.... Het zieke kind verdient beter!

Kabroemmm vindt dit jaar plaats op 4 september 2016 in de weilanden rondom Hemelum (Zuidwest Friesland). Voor meer informatie check de website en uiteraard op facebook.

KABROEMMM​
​Datum : 4 september 2016​
Tijd : van 10.00 tot 20.00 uur​
Locatie : Festivalterrein Kabroemmm in Hemelum, (Frl.)(zichtbaar vanaf de N359).
Toegang : € 5, -- ​
€ 2, -- tot 12 jaar

ACTIVITEITEN
- Klassieke en bijzondere voertuigen
- Klassieke 50 cc grasbaanracedemo + lokale jeugdklassen in samenwerking met het Classic 50 cc grasbaanteam
- Oldtimer tractoren in samenwerking met Vrienden van de Krukas
- Diverse demonstraties
- Kleppendekselrace
- Speelterrein, luchtkussens, schminken en knutselworkshops voor de kinderen
- Onderdelenmarkt en braderie
- Horeca
- Muziek (live band)

Zie ook: www.kabroemmm.nl 
of op www.facebook.com/Kabroemmm 
Voor een kleine impressie van vorig jaar: http://kabroemmm.kabroemmm.nl 

Kabroemmm 2016

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

Geen feed gevonden

Oliepeil Blogs