Het zal je maar gebeuren. Een motorrijder uit het Britse Bristol werd van zijn motor beroofd nadat hij als gevolg van een ongeval gewond op straat lag. Een omstander deed net alsof hij een barmhartige samaritaan was door de motor aan de kant te zetten, maar ging er als een haas met de motor vandoor.

De 35-jarige Glen Hawkins reed in het centrum van Bristol toen hij in aanvaring kwam met een overstekende fietser. Hawkins gleed met zijn motor onderuit en liep daarbij een gebroken sleutelbeen, twee gekneusde ribben en een geperforeerde long op. Enkele seconden na de crash pretendeerde een voorbijganger te helpen door de motor aan de kant te zetten, maar stapte op de fiets, ging er als een haas vandoor en liet het slachtoffer hulpeloos achter. Vanuit het ziekenhuis verklaarde het slachtoffer behoorlijk geïrriteerd te zijn, om het maar even  lichtjes uit te drukken. "Als ik hem te pakken had gehad, dan had hij hier nu naast mij in het ziekenhuis gelegen. Nu wil ik alleen maar mijn motor terug."

Volgens een woordvoerder van de politie wordt het incident serieus genomen. Een intensieve zoektocht in de omgeving door agenten ter plekke heeft tot nu toe niets opgeleverd.

motorongeluk letselschade

Bron: Daily Mail

  • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs