Indian heeft de nieuwe modellen prijsgegeven voor het modeljaar 2017. Het grootste nieuws is hierbij dat de Chieftain en Roadmaster een nieuw touchscreen infotainment systeem aan boord hebben die ‘Ride Command’ wordt genoemd. Verder is de Scout Sixty aangepast zodat je er met een A2 rijbewijs op kunt rijden.

Indian line up MY2017

 

Ride Command
Ride Command is een touchscreensysteem dat standaard zit ingebouwd in de nieuwe Chieftain- en Roadmastermodellen. Het scherm wordt makkelijk te gebruiken en kan met splitscreens worden aangepast aan de wensen van de berijder. Zo kan je je navigatie bijvoorbeeld combineren met info over de status van je motor. Ook kan er gelinkt worden met je smartphone, zodat je kunt genieten van je muziek en je telefoontjes kan aannemen. Verder wordt dit systeem door Indian zelf getypeerd als het snelste en met het grootste en helderste scherm in zijn klasse. De Ride Command werkt als menig smartphone en is te bedienen met je handschoenen aan.

Indian Ride Command

Scout Sixty
Onder de jonge motorrijders in Europa werd de vraag naar de Scout Sixty steeds groter. Indian heeft daarnaar geluisterd en dus kunnen de dealers voortaan een restrictiekit op de motor zetten, zodat ook deze doelgroep met rijbewijs A2 gelijk kan gaan rijden. De Scout Sixty en de Scout hebben allebei ook nog andere technische updates gehad. Zo zijn onder andere de achterste schokbrekers opnieuw gecalibreerd, is de uitlaatpijp aangepast voor meer ruimte bij de benen en is de draaicirkel verkleind.

Indian Scout Sixty

Nieuwe kleuren
Voor de overige modellen geldt dat er voor de meeste motoren nieuwe kleuren zijn toegevoegd aan het assortiment. De Springfield en Scout zijn in 2017 voor het eerst verkrijgbaar in two-tone kleuren. De Scout krijgt naast de bestaande kleuren de nieuwe kleuren Ivory Cream, Brilliant Blue over Pearl White with Fireball Red pinstripe en Indian Red over Black beschikbaar.
De Chief Classic wordt ook leverbaar in het nieuwe Burgundy Metallic over Thunder Black. De Chief Vintage krijgt twee nieuwe two-tone kleuren; Indian Red over Ivory Cream en Springfield Blue over Ivory Cream. De Dark Horse blijft matzwart, terwijl de Springfield ook twee nieuwe Two-tone kleuren krijgt. Steel Grey over Burgundy Metallic with Silver Stripe en Springfield Blue Metallic over Star Silver.
De Chieftain krijgt de nieuwe kleur White Smoke en twee two-tone kleuren Wildfire Red over Thunder Black en Star Silver over Thunder Black, terwijl de Chieftain Dark Horse ook matzwart blijft.
Als laatste krijgt ook het vlaggenschip de Roadmaster twee nieuwe kleuren: Burgundy Metallic en de two-tone kleur Willow Green over Ivory Cream.

Op onze Facebookpagina vindt u een mega-gallery met alle foto's in groot formaat! https://www.facebook.com/Cruizem/photos/?tab=album&album_id=992277227557193 

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs