MOTORbeurs Utrecht 2012 verleidelijke snoepwinkel voor motorgek Nederland
De organisatie van MOTORbeurs Utrecht is alweer uit de startblokken ter voorbereiding van dit jaarlijkse event, dat alweer over zo'n drie maanden in Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt en de officieuze opening markeert van het nieuwe motorseizoen. In eendrachtige samenwerking met de vele importeurs, dealers en handelaren zijn alle zeilen bijgezet om al het lekkere motorsnoepgoed en alles wat daarbij hoort weer verleidelijk bij motorgek Nederland onder de aandacht te brengen. De ouderwets gezellige MOTORbeurs Utrecht is the place to be voor motorrijders om elkaar te treffen en interessante aankopen te doen. De data zijn van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari 2012.

De vele motorliefhebbers kunnen bij honderden deskundige exposanten genieten van al het nieuws van 2012, een keuze maken uit een van de duizenden goede occasions, functionele toermotoren, allroads, retro- en sportmotoren, allemaal te koop. Uiteraard staat een aantrekkelijk randprogramma in de steigers, met spectaculaire stunts, gezellige cafés, introducties, presentaties en diverse verkiezingen. Het aanbod wordt gecompleteerd met motorkleding, onderdelen, accessoires, informatie van verzekeringsmaatschappijen, brancheorganisaties en tientallen in toerisme gespecialiseerde aanbieders.

Motorbeurs Utrecht

Motormodellennieuws
Ook de meeste importeurs hebben hun deelname komend voorjaar al bevestigd en zullen al hun creativiteit botvieren in de ook dit jaar weer speciaal gereserveerde hal 12, het epicentrum van het motormodellennieuws van 2012. In hal 8 pakt Suzuki ook nog eens groots uit met een totaalpresentatie van 650m² van exclusief dealers. USA motorreizen heeft wat te vieren tijdens de beurs. Deze gerenommeerde organisatie van motorreizen door de VS en delen van Mexico bestaat 20 jaar en zal dat niet onopgemerkt laten.

Motorvrouw van het Jaar
MOTORbeurs Utrecht trekt uiteraard erg veel mannen, maar ook de actieve motorvrouwen weten inmiddels de weg te vinden naar Utrecht. Steeds meer vrouwen rijden motor en de motorhandel bedenkt ook steeds vaker producten die hier speciaal op gericht zijn. Reden genoeg om deze motorrijdsters extra aandacht te geven tijdens de verkiezing ' Motorvrouw van het Jaar'. De beursorganisatie is op zoek naar stoere motorrijdende vrouwen die hun passie graag willen overbrengen op andere dames en niet schrikken van 'een beetje' aandacht. Aanmelden kan tot en met 31 december 2011 via www.motorbeursutrecht.nl. In de eerste week van januari worden de finalisten geselecteerd. De winnares van de eerste editie, Simone Bokma, heeft inmiddels zelfs haar eigen Harley-Davidson motorzaak in Amsterdam.

Men at Work
Op het tweede achtereenvolgende Men at Work paviljoen op MOTORbeurs Utrecht werken vier partijen samen aan één project dat tijdens de beurs wordt opgebouwd. Een diversiteit aan werkzaamheden valt live te bewonderen. De ongetwijfeld talloze toeschouwers krijgen duidelijk inzicht in de vaak ambachtelijke werkzaamheden en mogen de zelfbouwers het hemd van hun lijf te vragen. Kortom, smullen voor iedereen die van vette handen houdt.

Custom Bike Contest
Liefhebbers van sleutelen kunnen een kans wagen op eeuwige roem door mee te doen aan de razend populaire Custom Bike Contest in drie categorieën: streetfighters, choppers en specials. Iedereen met een mooie zelf gebouwde of aangepaste motorfiets kan zich tot en met 15 januari aanmelden voor deze wedstrijd via de beurssite. Voor de categoriewinnaars zijn mooie prijzen beschikbaar. Op de uiteindelijke winnaar van de titel Best Custom Bike 2012 ligt ook nog een bedrag van 750 euro te wachten.

Kortingskaartjes
De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht zijn op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 10.00 tot 22.00 uur, op zaterdag 25 en zondag 26 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie en kaartjes met korting zie motorbeursutrecht.nl

  • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs