De populaire zanger Waylon rijdt op Sportster Forty Eight-model Glazen Huis binnen.

Rijswijk, 23 december 2011 – Harley-Davidson en Waylon veilen een Sportster Forty Eight-motor voor 3FM Serious Request. Op vrijdagavond 23 december 2011 rijdt de populaire zanger Waylon het Glazen Huis in Leiden binnen op dit retro model. De opbrengst van de geveilde motor komt ten goede aan de 3FM-actie 'Help een moeder, red een gezin'. Hierin halen 3FM-dj's Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenberg geld op voor moeders in oorlogssituaties.

Waylon, de eerste Nederlander met een contract bij het legendarische platenlabel Motown, komt rond 19.30 uur het Glazen Huis in Leiden binnenrijden om een nachtje te blijven slapen. Twee jaar geleden liet hij zijn hoofd kaal scheren voor deze actie. Dit jaar doet hij er nog een schepje bovenop en betreedt hij het huis op de spectaculaire Harley-Davidson Sportster Forty-Eight, die daarna geld zal opbrengen voor het goede doel.

Sportster Forty Eight  Glazen huis jpg

Als je een nachtje blijft slapen in 3FM's Glazen Huis, hoor je een veiling item mee te nemen. Twee jaar geleden haalde Waylon een bak geld op voor Serious Request door tijdens zijn logeerpartijtje zijn haar af te scheren. Dat was al opzienbarend, maar dit jaar heeft Waylon een nog veel spectaculairder item dat hij ter veiling aan gaat bieden. Een glimmend, supergaaf item, dat hij aanstaande vrijdag 23 december mee zal nemen naar het Glazen Huis. Wat het is? Een Harley-Davidson Forty-Eight!

  • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs