De Dyna Switchback en de V-Rod 10th Anniversary Edition zijn nieuw toegevoegd aan de modellenreeks.

Harley-Davidson brengt in 2012 twee nieuwe modellen uit. De nieuwe Dyna Switchback, een 2-in-1 custom toermotor met verwijderbare zadelkoffers en windscherm en de V-Rod 10th Anniversary Edition. Deze motorfiets is de kroon op 10 jaar power-cruiser prestaties uit Milwaukee.

Het nieuwe modeljaar biedt daarnaast nog meer Big Twin prestaties met de Twin Cam 103 aandrijflijn als standaard uitrusting op de meeste Dyna, Softail en Touring modellen.

De Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)TM levert verder nog de gloednieuwe CVO Road Glide Custom, een krachtig meesterwerk om mee te toeren, in beperkte oplage.

In Europa, het Midden-Oosten en Afrika biedt Harley-Davidson in modeljaar 2012 negentwintig modellen aan; elk daarvan is het resultaat van generaties van ervaring en een passie voor het rijden die nooit zal afnemen.

Hoogtepunten van de Harley-Davidson modellen voor 2012:

• De nieuwe Dyna Switchback combineert harde zadeltassen en een windscherm met de gretige handling van het Dyna chassis en de prestaties van het Twin Cam 103 motorblok. Dit is een custom touring bike voor lange weekendtochten, tot de verwijderbare koffers en windscherm worden weggehaald. In enkele minuten wordt de Switchback dan omgevormd tot een custom cruiser met een grote glanzende koplamp, 5-spaakswielen van gietaluminium en een mini-ape stuur. Dit is Harley's nieuwste idee van een 'convertible' concept waarmee de veelzijdige Switchback twee motoren in één is.

• Harley-Davidson viert een decennium van power cruising met de V-Rod 10th Anniversary Edition motorfiets in Brilliant Silver Pearl uitvoering. Deze uitvoering doet denken aan de carrosserie van geanodiseerd aluminium van de oorspronkelijke V-Rod die in 2002 het vloeistofgekoelde Revolution V-Twin motorblok introduceerde. Daarbij is de Night Rod Special nieuw uitgerust met een strakkere achterzijde, lichtere wielen, een upside-down voorvork en verbeterde ergnomie. Alle V-Rod modellen dragen het V-Rod 10th Anniversary embleem.

• Het Twin Cam 103 motorblok is het hart van alle 2012 Touring en Softail modellen, met uitzondering van de Blackline. Dit motorblok produceert 134Nm koppel, een toename van ongeveer 6 procent in vergelijking met het Twin Cam 96 motorblok die hij vervangt als standaard motorblok van veel van deze modellen. De Twin Cam 103 is uitgerust met speciale nokkenassen en automatische decompressie. Hij is voorzien van het 103 logo op de derbykap, het distributiedeksel en het luchtfilter.

• Alle Softail modellen van Harley-Davidson krijgen een boost in prestaties door het Twin Cam 103 motorblok, met uitzondering van de Blackline. De Fat Boy en Fat Boy Special hebben een nieuw gebogen stuur voor een comfortabelere ergonomie.

• Alle Softail, Touring en Dyna modellen zijn standaard voorzien van ABS (met uitzondering van de Dyna Street Bob®, die optioneel is voorzien van ABS) en het Smart Security System.

• De Sportster lijn van Harley-Davidson spreekt een uiteenlopend rijderspubliek aan. Met zeven modellen voor 2012 biedt de Sportster familie gevarieerde modellen van de race-geïnspireerde XR1200X tot de toegankelijke SuperLow en Dark Custom roadsters zoals de Iron 883 en de Nightster.

• De nieuwe CVO Road Glide Custom is één van de vier modellen voor 2012 van de Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)TM. Elk van deze modellen is uitgevoerd met opvallende lak, glanzend chroom, stevige audio en het meest krachtige V-Twin motorblok. De CVO-modellen zijn beperkt leverbaar. De CVO Road Glide Custom is een hot-rod 'bagger' met een op het frame gemonteerde kuip, een smoked Wind Splitter windscherm, een krachtig versterkt Harman/Kardon Advanced Audio systeem, en een brandstoftankconsole met laag profiel in bijpassende kleur.

Bij Harley-Davidson zijn we van mening dat elke motorfiets die we verkopen, uniek dient te zijn. H-D1 is een uitgebreid pakket aan 'customization' mogelijkheden voor de eigenaar van een Harley-Davidson motorfiets. H-D1 omvat Harley-Davidson Genuine Motor Accessories uit onze gedrukte en online catalogi, Fit Shop en de adviesdiensten van de Authorized Harley-Davidson Dealers. Door de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van H-D1 om functie, stijl en prestaties te optimaliseren, kan iedereen zijn Harley omtoveren in een volledig gepersonaliseerde motorfiets.

Harley-davidson-2012 fld-Switchback
Bron: Harley-Davidson Nederland

HARLEY-DAVIDSON INTRODUCEERT TWEE NIEUWE MODELLEN VOOR MODELJAAR 2012

De Dyna® Switchback en de V-Rod® 10th Anniversary Edition zijn nieuw toegevoegd aan de modellenreeks.

 

 

Rijswijk (NL), 20 juli 2011 – Harley-Davidson brengt in 2012 twee nieuwe modellen uit. De nieuwe Dyna® Switchback, een 2-in-1 custom toermotor met verwijderbare zadelkoffers en windscherm en de V-Rod® 10th Anniversary Edition. Deze motorfiets is de kroon op 10 jaar power-cruiser prestaties uit Milwaukee.

 

Het nieuwe modeljaar biedt daarnaast nog meer Big Twin prestaties met de Twin Cam 103™ aandrijflijn als standaard uitrusting op de meeste Dyna®, Softail® en Touring modellen.

De Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)TM levert verder nog de gloednieuwe CVO Road Glide® Custom, een krachtig meesterwerk om mee te toeren, in beperkte oplage.

 

 

In Europa, het Midden-Oosten en Afrika biedt Harley-Davidson in modeljaar 2012 negentwintig modellen aan; elk daarvan is het resultaat van generaties van ervaring en een passie voor het rijden die nooit zal afnemen.

 

Hoogtepunten van de Harley-Davidson modellen voor 2012:

 

·         De nieuwe Dyna® Switchback combineert harde zadeltassen en een windscherm met de gretige handling van het Dyna chassis en de prestaties van het Twin Cam 103 motorblok. Dit is een custom touring bike voor lange weekendtochten, tot de verwijderbare koffers en windscherm worden weggehaald. In enkele minuten wordt de Switchback dan omgevormd tot een custom cruiser met een grote glanzende koplamp, 5-spaakswielen van gietaluminium en een mini-ape stuur. Dit is Harley's nieuwste idee van een 'convertible' concept waarmee de veelzijdige Switchback twee motoren in één is.

 

·         Harley-Davidson viert een decennium van power cruising met de V-Rod® 10th Anniversary Edition motorfiets in Brilliant Silver Pearl uitvoering. Deze uitvoering doet denken aan de carrosserie van geanodiseerd aluminium van de oorspronkelijke V-Rod die in 2002 het vloeistofgekoelde Revolution V-Twin motorblok introduceerde. Daarbij is de Night Rod® Special nieuw uitgerust met een strakkere achterzijde, lichtere wielen, een upside-down voorvork en verbeterde ergnomie. Alle V-Rod® modellen dragen het V-Rod 10th Anniversary embleem.

 

·         Het Twin Cam 103™ motorblok is het hart van alle 2012 Touring en Softail® modellen, met uitzondering van de Blackline. Dit motorblok produceert 134Nm koppel, een toename van ongeveer 6 procent in vergelijking met het Twin Cam 96 motorblok die hij vervangt als standaard motorblok van veel van deze modellen. De Twin Cam 103 is uitgerust met speciale nokkenassen en automatische decompressie. Hij is voorzien van het 103 logo op de derbykap, het distributiedeksel en het luchtfilter.

 

·         Alle Softail modellen van Harley-Davidson krijgen een boost in prestaties door het Twin Cam 103 motorblok, met uitzondering van de Blackline. De Fat Boy en Fat Boy Special hebben een nieuw gebogen stuur voor een comfortabelere ergonomie. 

 

·         Alle Softail, Touring en Dyna modellen zijn standaard voorzien van ABS (met uitzondering van de Dyna Street Bob®, die optioneel is voorzien van ABS) en het Smart Security System.

 

·         De Sportster® lijn van Harley-Davidson spreekt een uiteenlopend rijderspubliek aan. Met zeven modellen voor 2012 biedt de Sportster familie gevarieerde modellen van de race-geïnspireerde XR1200X™ tot de toegankelijke SuperLow™ en Dark Custom roadsters zoals de Iron 883™ en de Nightster®.

 

·         De nieuwe CVO Road Glide Custom is één van de vier modellen voor 2012 van de Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)TM. Elk van deze modellen is uitgevoerd met opvallende lak, glanzend chroom, stevige audio en het meest krachtige V-Twin motorblok. De CVO-modellen zijn beperkt leverbaar. De CVO Road Glide Custom is een hot-rod ‘bagger’ met een op het frame gemonteerde kuip, een smoked Wind Splitter windscherm, een krachtig versterkt Harman/Kardon Advanced Audio systeem,  en een brandstoftankconsole met laag profiel in bijpassende kleur.

 

Bij Harley-Davidson zijn we van mening dat elke motorfiets die we verkopen, uniek dient te zijn. H-D1™ is een uitgebreid pakket aan 'customization' mogelijkheden voor de eigenaar van een Harley-Davidson motorfiets. H-D1 omvat Harley-Davidson Genuine Motor Accessories uit onze gedrukte en online catalogi, Fit Shop en de adviesdiensten van de Authorized Harley-Davidson Dealers. Door de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van H-D1 om functie, stijl en prestaties te optimaliseren, kan iedereen zijn Harley omtoveren in een volledig gepersonaliseerde motorfiets.

 

  • Pinterest

Plaats reactie

BeveiligingscodeVernieuwen

Motor Vacatures

    Oliepeil Blogs